Kilpailuta laina ilmaiseksi aina 60.000 € asti

✔️ Lainan kilpailuttaminen on tärkeää, jos haluat varmistua siitä, ettet joudu maksamaan liian suuria kuluja ja korkoja.

✔️ Esittelemme tällä sivulla maksuttomia kilpailutuspalveluita, joista saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta.

✔️ Voit pyytää lainatarjoukset maksutta ja ilman, että sitoutuisit mihinkään.

✔️ Jos haluat että laina kilpailutetaan puolestasi, hae lainaa Fiksulaina.fi palvelusta.

Kilpailuta laina ilmaiseksi

Kilpailuta laina alla olevissa lainapalveluissa.

Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma:
 • Suodatus:
 • Paras arvostelu
 • Suosittelemme
 • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
 • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/varmalainachecked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/omalainachecked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/vertaalainaachecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/rahalaitoschecked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/suomenyhdistelylainachecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/zmartachecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/rahoituchecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/lainaparkkichecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/axolainachecked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/fiksulainachecked
Näytä lisää tuloksia

Kilpailuta lainatarjous

Lainan kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa, ettei ota liian kallista pikavippiä. Kilpailuttamalla ja vertailemalla lainapalveluita ja heidän hintoja pystyt välttämään sellaiset lainantarjoajat, jotka perivät korkeita korkoja tai kuluja, tai eivät muuten vain myönnä sinun tarpeisiisi sopivaa lainaa.

Lainan kilpailuttamiseen löytyy useita erilaisia palveluita, joiden ansiosta säästät vaivaa ja aikaa, kun sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin. Näiden palveluiden avulla et joudu etsimään erikseen kaikkia lainantarjoajia, etkä joudu kuluttamaan koko päivää lainahakemusten täyttämiseen.

Nämä palvelut toimivat yhteistyössä useiden pankkien ja lainantarjoajien kanssa, jotka tavoitat yhdellä hakemuksella nopeasti.

Heidän toimintaperiaate on yksinkertainen, sillä kun täytät lainahakemuksen, he välittävät sen omille yhteistyökumppaneilleen. Saat siis parhaassa tapauksessa kymmeniä tarjouksia yhdellä hakemuksella. Helppoa ja yksinkertaista vai mitä?

Kilpailuta laina, niin saat nämä edut:

 • Vaivattomuus – saat jopa 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Maksuttomuus – lainojen kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään
 • Luotettavuus – palvelumme toimii salatussa ympäristössä. Tietosi pysyvät turvassa
 • 100 % reilu – kaikki lainakulut ovat selkeästi esillä. Lainahakemuksesi kilpailutetaan pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken

 

Kilpailuta lainat niin saat säästöä

Koska netistä löytyy kymmeniä lainapalveluita, on selvää että myös niiden hinnoitteluissa on suuria eroja.

Kun pyydät mahdollisimman monesta paikasta lainatarjouksen, on sinun helppo vertailla niiden korkoja ja kuluja keskenään.

Kilpailuta laina mahdollisimman monen lainantarjoajan välillä niin saat realistisemman kuvan siitä, mistä laina kannattaa ottaa.

Mitä suurempaa lainasummaa olet hakemassa, sitä enemmän halvimman ja kalliimman lainan välille tulee eroa.

Tässä esimerkkilaina:

Lainaa 10 000 euroa, lainan takaisinmaksuaika 5 vuotta.

Estemb lainavertailun perusteella halvimman lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle ovat 11 623 €. Kalleimman lainan kokonaiskustannukset taas ovat 16 046,66 €. Erotus näin ollen halvimman ja kalleimman lainan välillä on 4 423,33 €.

Kyseinen laskelma on esimerkki ja perustuu lainalaskurilla laskettuihin esimerkkilaskelmiin. Lainan korkoon ja kuluihin vaikuttaa aina yksilöllisesti hakijan maksukyky, haettava lainasumma ja lainalle valittu maksuaika. Henkilökohtaiset lainatarjoukset saat pyytämällä lainatarjoukset vertailtavaksi.

Tämä tapahtuu kilpailuttamalla laina useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken. Tässä hakijan apuna toimii maksuton ja helposti omaksuttava Estemb-palvelu. Valitse lainapalvelu ja aloita lainan kilpailuttaminen.

 

Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjouksista näet kaikki kyseiseen lainaan liittyvät kulut ja maksut, mutta tärkeintä näistä on vertailla todellista vuosikorkoa.

Tähän ei kannata sekoittaa lainan nimelliskorkoa, koska siihen ei ole otettu huomioon esimerkiksi avausmaksua, tilinhoitomaksuja tai mahdollisia laskutuslisiä.

Todellisessa vuosikorossa on otettu huomioon nimelliskoron lisäksi myös kaikki muut maksut, jonka takia se on paras vertailuperuste, kun vertailet saamiasi lainatarjouksia.

Vuosikoron lisäksi tutki tarkemmin lainapalvelun muita lainaehtoja. Onko lainaan mahdollista saada eräpäivän siirto lähemmäs omaa palkkapäivää tai voiko laina-aika pitää maksu- tai lyhennysvapaata.

Sopivan lainan löytämiseen vaikuttavat monet tekijät, joten jo senkin vuoksi lainan kilpailuttaminen hyödyttää, koska saat nähtäväksi monenlaisia lainatarjouksia ja vaihtoehtoja.

 

Kilpailuta kulutusluotto monella eri pankilla

Kulutusluotto on yleensä suhteellisen suuri laina, jonka maksuaika on useita vuosia. Kulutusluoton kilpailuttaminen onkin järkevää suorittaa vähintään kerran tai kaksi kertaa vuodessa.

Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa mahdollisimman monella eri pankilla, sillä suuret pankit pystyvät tarjoamaan merkittävästi edullisempaa kulutusluottoa kuin rahoitusalan pienemmät toimijat. Jos kulutusluoton kilpailuttaminen tuottaa edullisempia lainatarjouksia kuin nykyinen kulutusluottosi, voisit vaihtaa sen uuteen ja edullisempaan kulutusluottoon.

Kilpailuta laina aina maksutta eri lainantarjoajien välillä. Mikään esillä olevista lainapalveluista ei veloita tarjouksen pyytämisestä mitään maksua. Vasta lainan hyväksymisen ja lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan sopimuksen mukaisesti.

 

Millä korolla lainaa voi saada?

Tähän kysymykseen ei voida yksiselitteisesti vastata. Jokaisella lainapalvelulla on hieman toisistaan poikkeava lainakorko sekä muut lainaan kohdistuvat kulut. Lainakoron lisäksi lainassa voi olla avausmaksu, tilinhoitomaksut tai laskutuslisä. Lainakorko määräytyy aina pankin tai rahoitusyhtiön luottoarvion perusteella.

Kilpailuttamalla lainan usean eri lainantarjoajan välillä pystyy tarkoin vertailemaan millaisella lainakorolla mikäkin pankki pystyy juuri sinulle tarjoamaan lainaa. Ja koska kilpailu lainamarkkinoilla on tiukentunut viime vuoden aikana hurjasti, pyrkii jokainen lainantarjoaja tarjoamaan lainaa pienellä korolla.

Halvin vakuudeton laina, mitä tyypillisesti verkosta voidaan tarjota on alkaen 4 prosentin korolla ja maksimissaan nimellinen vuosikorko on 20 % ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa. Usein lainan korko on sitä alhaisempi, mitä suuremmasta lainasummasta on kyse. Lainan korkoon vaikuttaa myös hakijan taloudellinen tilanne sekä hakeeko hän lainaa toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa.

Lue myös: Eduskunnan sivuilta kuluttajaluottojen väliaikaisesta korkokatosta.

 

Kilpailuta joustoluotto

Joustoluoton kilpailuttaminen on erittäin kannattavaa, jos joustoluotto on haettu vanhan korkokaton voimassaoloaikana.

Aikaisemmin yli 2000 euron suuruisten joustoluottojen todellinen vuosikorko saattoi olla jopa satoja prosentteja, joten nykyinen 20 % korkokatto lainan nimelliskorolle on varsin edullinen.

Kun lähdet kilpailuttamaan joustoluottoa kannattaa myös miettiä sitä, että onko joustoluotto oikea ja sopivin lainatuote juuri sinulle?

Joustoluotto poikkeaa hieman kulutusluotosta. Kun kulutusluotto maksetaan hakijan tilille heti, määritetään joustoluotossa lainansaajalle luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa tililleen tarvitsemansa määrän. Joustoluoton kulut ja korko määräytyy sen mukaan, mitä asiakas nostaa lainaa käyttöönsä.

Halutessasi voit vaihtaa myöhemmin joustoluoton pankkilainaan tai kulutusluottoon, mutta tämä vaatii lainan kilpailuttamista uudelleen eri lainantarjoajien välillä.

 

Voiko olemassa olevan lainan kilpailuttaa uudelleen?

Kyllä voi.

Lainan korko ja kulut muuttuvat, joten vuosi sitten otettu laina voi olla nyt hinnoittelultaan joko korkea tai matala.

Varmin ja helpoin tarkistaa nykyinen korkotaso on kilpailuttaa laina uudelleen.

Menneinä vuosina se tarkoitti, että täytin useamman pankin lainahakemuksen, mutta nykyään lainan kilpailuttaminen on tehty helpoksi.

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, joka välitetään lainavertailupalvelumme kautta kilpailutettavaksi yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle.

Näin saat nopeasti selville nykyisten lainojen korkotason ja millä korolla sinulle voidaan henkilökohtaisesti myöntää lainaa.

Jos lainatarjousten joukosta löytyy pienempikorkoinen laina, voit maksaa nykyisen lainan pois uudella lainalla.

Jatkossa sinulla on matalakorkoinen laina ja säästät kuukaudessa kuluja lainan kilpailuttamisen tuoman summan verran.

Mitä suuremmasta lainasta on kyse säästökin on sen suurempi.

Aloita kilpailuttaminen ja lainavertailu jo tänään.

 

Kilpailuta lainat säännöllisesti

Lainan kilpailuttaminen on yhtä helppoa, kuin esimerkiksi sähkön kilpailutus tai puhelinliittymän vertailu Vertaaliittymät.fi palvelussa.

Kannattaa ottaa tavaksi kilpailuttaa lainat esimerkiksi joka kevät tai syksy. Lainamarkkinoilla tapahtuu koko ajan ja niiden hinnoittelua säännöstellään uusilla lailla, joten myös lainojen korkotaso on ollut laskussa jo usean vuoden ajan.

Lainojen kilpailuttaminen säännöllisesti takaa sen, että et koskaan maksa liian suurta korkoa omasta lainastasi.

Lainan kilpailutus ei koskaan maksa hakijalle mitään eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido hakijaa mihinkään sopimukseen lainojen vertailu vaiheessa.

Tästä syystä lainan kilpailutus kannattaa, koska se on riskitöntä ja maksutonta.

Kilpailuta lainahakemus seuraavasti:

 • Täytä hakemus huolellisesti
 • Lähetä hakemus
 • Odota hetki, niin saat alustavan lainatarjouksen
 • Tutustu tarjouksen ja jos olet hakenut lainaa useammasta paikasta vertaa lainoja toisiinsa
 • Valitse sopiva laina ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

Tarvittaessa sinun ei tarvitse hyväksyä lainatarjousta ellei se ole mieleinen.

Jos päätät hyväksyä jonkun tulleista lainatarjouksista, solmit lainasopimuksen kyseisen pankin kanssa.

Saat heiltä tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen.

 

Kilpailuta laina silloin kun se sinulle parhaiten sopii

Kilpailuta laina silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Lainan kilpailutus on nykyään helppo hoitaa netin välityksellä kotoa käsin.

Kaikki netin kilpailutuspalvelut toimivat ympäri vuorokauden, joten sillä ei ole väliä mihin aikaan lainat kilpailuttaa.

Lainan kilpailuttaminen ei kestää kauan. Sinun kannattaa varata lainahakemuksen täyttämiseen aikaa noin 5 – 10 minuuttia. Jos päätät hakea lainaa useammalta lainantarjoajalta, odottele että saat jokaiselta lainatarjouksen vertailtavaksi. Näin pystyt varmistamaan mikä palvelun kohdalla oli paras lainan kilpailutus.

 

Vertaa lainoja

Lainatarjouksia kannattaa vertailla monelta eri kantilta. Ota lainavertailussa huomioon myös oma maksuvarasi. Laina-aikaa ei kannata turhaan venyttää liian pitkäksi, mutta toisaalta takaisinmaksuaika ei saa olla omaan taloudelliseen tilanteeseesi nähden liian lyhytkään. Lainan pitkä maksuaika mahdollistaa lainaan pienen kuukausierän, mutta tällöin maksat lainasta enemmän kokonaiskustannuksia.

Lainasumma (€)Laina-aika (vuosi)Koron osuusKuukausieräMaksat yhteensä
700016,36037241
700026,33117469
700036,32147701
700046,31657937
700056,31368178
700066,31178424
700076,31038675

 

Lainan kilpailuttaminen paljastaa pankkien lainakulujen erot

Lainan korko ja kulut muuttuvat aika-ajoin, mikä vaikeuttaa lainojen vertailua. Pankkien ja rahoituslaitosten välillä on myös huomattavia eroja, minkä vuoksi lainanhakijan on vaikea arvioida, mikä lainantarjoajista myöntää lainaa edullisimmin. Toisen hakijan lainatarjousta on myös turha katsella, koska pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Palvelumme avulla saat henkilökohtaiset lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa. Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä ja parhaat lainatarjoukset välitetään sinulle hetkessä.

Kilpailuta laina ennen lopullista lainapäätöstä, näin saat selville parhaan koron. Palvelumme käyttö on maksutonta eikä lainatarjouksiin tutustuminen sido sinua lainasopimukseen.

 

Lainan kilpailuttaminen tuo esille, mistä saat lainaa edullisimmalla lainakorolla

Lainan korko määräytyy lainantarjoajan luottokartoituksen perusteella. Kilpailutuksessamme on mukana useita suomalaisia sekä ulkomaalaisia pankkeja, joiden laina korko alkaen 4,9 prosenttia.

Lainan korkoon ja muihin kuluihin vaikuttaa, minkä verran haet lainaa? Keskimäärin suuremmissa lainoissa on alhaisempi korko.

Lainakustannuksiin vaikuttaa myös lainanhakijan maksuvara sekä haetaanko lainaa yksin vai yhdessä toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa.

Usein jos lainalla on kaksi hakijaa nähdään tämän pankissa pienempi riskiseksi lainaksi. Näin ollen lainaa voi saada rinnakkaishakijan kanssa pienemmällä lainakorolla ja paremmilla lainaehdoilla.