Joustoluotto on joustava lainatuote

✔️ Joustoluotto on erittäin joustava ja nopea rahoitus arjen erilaisiin yllättäviin menoihin ja muihin hankintoihin.

✔️ Hae oma joustoluotto heti ja saat käyttöösi oman luottorajan, josta voit nostaa lainaa tilille aina silloin, kun sitä tarvitset.

✔️ Joustoluotto on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Varmalaina.fi

Estemb.fi suosittelee

Jos ajattelet että joustoluotto voisi olla sinulle sopiva lainatuote, voit pyytää lainatarjouksia alla olevista lainapalveluista.

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvostelu
  • Suosittelemme
  • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
  • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/varmalainachecked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/omalainachecked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/vertaalainaachecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/rahalaitoschecked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/suomenyhdistelylainachecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/zmartachecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/rahoituchecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/lainaparkkichecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/axolainachecked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.estemb.fi/hae/fiksulainachecked
Näytä lisää tuloksia

Joustoluotto on kuin luottokortti kännykässä

Joustoluotto on yksi suosituimmista lainoista nykypäivänä. Se on erittäin hyvä apu arjen rahoituksiin sen joustavuuden ja helppouden johdosta. Sen saa käyttöönsä yhtä nopeasti kuin pikavipin ja yksi ainoa hakemus riittää, jonka jälkeen luotto on aina hakijan käytettävissä.

Joustoluottoa on mahdollista hakea jopa 50.000 euron luottorajalla. Se poikkeaa muista lainoista siinä, että myönnettyä lainasummaa ei ole mikään pakko nostaa kerralla omalle tilille. Sitä voi muista lainoista poiketen käyttää kuten luottokorttia, eli lainaa voi nostaa tilille vain sen verran, mitä kulloinkin tarvitsee.

Niissä ei ole avausmaksua tai kiinteitä kuukausi-tai vuosimaksuja. Joten mikäli lainaa ei nosta tilille tai avoin laina on maksettu takaisin, ei siitä kerry mitään kulujakaan. Tästä syystä monet hakevat joustoluoton vaikka sille ei heti olisikaan tarvetta. Kuitenkin se on olemassa siltä varalta, että tarvitsee lainaa nopeasti. Tällöin joustoluottoa voi nostaa tilille vain muutamassa minuutissa ja silloinkin vain sen verran mitä tarvitsee.

Usein joustoluotto haetaan, kun tiedoissa on jokin suurempi ostos. Joustoluotto soveltuu hyvin kodin elektroniikkalaitteiden hankintaan, pesukoneen ostoon tai pienempään remonttiin. Joustoluoton voi ottaa myös ns. varalta, jos ulkomaanreissulla omat säästörahat ei riitäkään tai arjen pyörittämiseen tarvitsee välillä puskuria.

Suosittelemme kilpailuttamaan joustoluoton usealla eri lainapalvelulla, ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, koska joustoluottojen hinnoissa ja ominaisuuksissa on eroja.

 

Miten joustoluotto toimii?

Joustoluotosta maksetaan korkoa sen mukaan, mitä lainaa nostetaan käyttöön. Joustoluotosta ei siis tarvitse maksaa mitään ylläpitokulua, ellei luottoa käytetä.

Lainan kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan. Aina kun henkilö maksaa luottoa takaisin, vapautuu lainaa uudelleen käyttöön ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä. Kyseessä on siis jatkuva luotto ennalta sovitulla luottorajalla. Joustoluottoa voidaan verrata luottokortin ominaisuuksiin.

 

Joustoluoton takaisinmaksu

Joustoluotossa maksetaan vain käytetystä osuudesta. Tästä syystä on erittäin kätevää, että lainaa voi nostaa haluamansa summan kerralla. Silloin ei korkoa tai kulua kerry turhista summista, kun lainaa ei nosta turhan paljoa kerralla tilille.

Joustoluoton lyhentäminen onnistuu maksamalla kuukausittain vaadittu minimilyhennys. On myös mahdollista maksaa joustoluoton lyhennys kerralla yhtenä suurempana maksuna.

Lyhennyksen suuruus määräytyy aina käytetyn lainasumman perusteella, joten lainaa ei kannata nostaa tilille enempää, kuin on kulloinkin tarve.

Luottoa voi kuitenkin koska tahansa lyhentää nopeammin takaisin tai vaikka kerralla jos niin haluaa. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä vähemmän sille ehtii kertymään korkoa ja kuluja. Siksi suosittelemmekin maksamaan lainaa takaisin minimilyhennystä suuremmissa erissä, mikäli taloudellinen tilanne sen sallii.

Kun joustoluottoa maksetaan takaisin, vapautuu lyhennetty osuus pian taas käytettäväksi omalle luottorajalle.

Joustoluottopalvelut tarjoavat lainaa uusille asiakkailleen myös ilman korkoa ja kuluja esimerkiksi ensimmäisen kuukauden ajaksi.

Tämä etu kannattaa aina hyödyntää, jos sellainen on tarjolla.

Joustoluotto vertailu kannattaa tehdä jo siitäkin syystä, että joustoluotto-ominaisuuksissa, luottorajoissa sekä koroissa voi olla eroja.

Jokainen joustoluottoa tarjoava lainapalvelu pyrkii antamaan hakijalle parhaan mahdollisen tarjouksen, missä joustoluotto korko olisi mahdollisimman pieni. Lainan korkoon ja muihin kuluihin vaikuttaa myös oleellisesti, miten luottoa nostetaan tilille ja maksetaan takaisin.

 

Joustoluotto vai luottokortti?

Monet miettivät kumpi olisi parempi: luottokortti vai joustoluotto?

Periaatteessa lainatuotteet ovat keskenään samanlaisia, sillä erolla että joustoluotto on kuin luottokortti kännykässä. Joustoluotossa et siis tarvitse erillistä muovista korttia, vaan voin nostaa ja käyttää luottoa kätevästi oman kännykkäsi avulla.

Kuluiltaan ja koroiltaan netin joustoluotot ovat olleet joustoluotto vertailussa edullisempia kuin netin kalleimmat luottokortit. Halvin joustoluotto löytyy kilpailuttamalla laina usean eri lainantarjoajan välillä. Yksiselitteisesti kukaan ei voi sanoa, mikä on paras joustoluotto. Ainoa tapa löytää itselleen sopivin joustoluotto tai muu laina, on kilpailuttaa tarvitsemansa laina mahdollisimman monen pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Lainatarjouksiin vaikuttaa aina hakijan tiedot, haettu lainasumma sekä sille valittu laina-aika.

 

Joustoluoton saaminen – kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluottoa myöntää moni pankki ja rahoitusyhtiö ja näistä jokainen määrittelee itse omat ehtonsa joustoluoton saamiseksi.

Yleisin ikäraja joustoluotolle on 20 vuotta. Muuta vaatimuksia ovat yleisesti: puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Lue lisää luottotiedoista Suomen asiakastiedon sivustolta.

Joustoluotto työttömälle ei useinkaan ole hyvä ratkaisu, eikä monikaan lainapalvelu edes myönnä lainaa henkilölle, jolla ei ole säännöllisiä tuloja.

 

Miten löytyy paras joustoluotto?

Paras joustoluotto on sellainen, joka on joustava ja mahdollisimman edullinen.

Parhaan joustoluoton löytää vain vertailemalla useiden pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden joustoluottoja ja niiden lainaehtoja.

Sivumme yläosassa on useita palveluita, joista voit pyytää henkilökohtaisen lainatarjouksen joustoluotoista.

Hyvän joustoluoton tunnistaa siitä että:

  • joustoluotossa on alhainen korko
  • joustoluottoon ei kohdistu mitään kuluja, jos sitä ei käytä
  • luotossa on tarpeeksi korkea luottoraja

 

Vaaditaanko joustoluottoon vakuuksia?

Ei vaadita. Kaikki palvelut joita esittelemme myöntävät joustoluottoa ilman vakuuksia ja takaajia.

Tutustu rauhassa eri lainapalveluihin ja kilpailuta lainatarjous useassa eri palvelussa.

Hae joustoluotto ilman vakuuksia sieltä, mistä saat sen sinulle sopivilla ehdoilla.

 

Joustoluotto vai kulutusluotto?

Tarvitsetko lainaa mutta et osaa päättää kumpi olisi parempi, joustoluotto vai kulutusluotto?

Tässä kohtaa sinun kannattaa miettiä sitä, mihin käyttötarkoitukseen olet lainaa hakemassa.

Jos tarvitset lainaa johonkin kertaluontoiseen hankintaan, suosittelemme valitsemaan kulutusluoton, joka maksetaan heti tilille lainapäätöksen jälkeen.

Jos olet huomannut että tarvitset silloin tällöin pientä lainaa, voisi jatkuva joustoluotto olla silloin parempi, sillä siitä voi tehdä useita pieniä nostoja juuri silloin kun sitä tarvitset.

Suositeltavaa onkin, että vertaat lainat ennen päätöksen tekoa. Lainatuotteen valinta riippuu osittain käyttökohteesta.