Yhdistelylaina Virosta

Kilpailuta Viron ja pohjoismaiden pankit alla olevien palveluiden avulla. Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä kuukausittain ja helpottaa arkeasi merkittävästi. Kun yhdistät lainasi, hyödyt siitä muun muassa seuraavilla tavoilla:

✔️ Säästät rahaa lainan kuluissa. Kun maksat vain yhtä lainaa, maksat tilinhoitokulut, lainanhoitokulut ja laskutuslisät vain yhdestä lainasta.

✔️ Saat joustavuutta omaan talouteen. Kun yhdistät lainat yhdeksi uudeksi lainaksi, voit valita sille hieman pidemmän maksuajan, joka takaa pienemmän kuukausierän.

✔️ Oma talouden hallinta helpottuu. On paljon helpompi muistaa yhden lainan eräpäivä, kuin monen erillisen lainan.

✔️ Säästät omaa aikaasi. Yhden laskun maksaminen vie paljon vähemmän aikaa, kuin usean laskun maksaminen.

Lainaa Virosta VertaaLainaa.fi palvelun kautta
5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 10.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 3v. Luotto ja kustannukset yhteensä 10.941€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 5000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 3v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5587€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 20.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,19%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 20.534€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 30.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,96%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 15v. Luotto ja kustannukset yhteensä 42.227€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 15.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,50%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 17.134€.

4.5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 50.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,83%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 62.844€.

4.4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 8000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,28%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 9303€.

4.4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 35.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,93%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 44.189€.

4.4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 25.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,07%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 31.752€.

4.2/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 3000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 8,44%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 4392€.

4.2/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 6000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,84%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 7066€.

4.2/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 60.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,79%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 75.281€.

4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 8000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,28%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 9303€.

4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 50.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,83%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 62.844€.

4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 10.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,77%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 13.098€.

Palvelumme Estemb.fi esittelee mielestämme parhaat palvelut lainojen kilpailuttamiseen. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus saattaa vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Kilpailuta yhdistelylaina Viron ja pohjoismaiden pankeilla

Esittelemme tällä sivulla lyhyesti Suomen suosituimpia palveluita, joiden avulla lainojen yhdistäminen on helpompaa ja nopeampaa.

Kaikki palvelut joita esittelemme auttavat sinua lainojen yhdistämisessä ja sopivan yhdistelylainan löytymisessä. Esittelemämme palvelut kilpailuttavat kaikki yhdistelylainahakemukset Viron ja pohjoismaiden pankeilla, joten niiden kautta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Aloita lainojen yhdistäminen tutustumalla alla oleviin palveluihin:


Yhdistä lainat VertaaLainaa.fi palvelussaVertaaLainaa.fi on kotimainen lainojen vertailuun ja niiden kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. VertaaLainaa.fi palvelussa voi myös yhdistää lainoja aina 60.000 euroon asti, maksuajan ollessa 1 – 15 vuotta. Palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa, joten saat erittäin hyvät mahdollisuudet edullisen lainatarjouksen löytymiseen. Palvelun ikäraja on 18 vuotta ja kaikki lainatuotteet mitä palvelusta voi hakea, ovat täysin vakuudettomia. Voit pyytää lainatarjouksia lainojen yhdistämiseen heidän verkkosivuilla olevalla lainahakemuksella mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lainapäätös annetaan välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Pyydä lainatarjoukset


Yhdistä lainat Omalaina.fi palvelussaOmalaina.fi on TV:stä tuttu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea yhdistelylainaa 60.000 euroon asti, maksuajan ollessa 1 – 20 vuotta. Omalaina on toiminut jo vuodesta 2012 saakka ja on tähän päivään mennessä ollut mukana sadoissa tuhansissa lainaratkaisuissa. Palvelun ikäraja on 18 vuotta ja kaikki lainat mitä heiltä voi hakea on täysin vakuudettomia. Aloita lainojen yhdistäminen pyytämällä lainatarjoukset Omalainan maksuttomasta palvelusta. Omalaina kilpailuttaa lainahakemuksen puolestasi yli 30 eri pankin ja rahalaitoksen kesken. Voit jättää oman lainahakemuksesi tarvitsemasi suuruisesta yhdistelylainasta Omalainan palveluun mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jätettyäsi oman lainahakemuksesi saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

Pyydä lainatarjoukset


Yhdistä lainat VarmaLaina.fi palvelussaVarmaLaina on tunnettu kotimainen lainanvälityspalvelu, josta voi hakea lainaa Virosta ja pohjoismaista aina 60.000 euroon asti, maksuajan ollessa 1 – 15 vuotta. Varmalainan ikäraja on vain 18 vuotta, eikä lainoihin vaadita vakuuksia tai henkilötakaajia. VarmaLaina on toiminut jo vuodesta 2017 asti ja tähän päivään mennessä ollut mukana satojen tuhansien Suomalaisten lainaratkaisuissa. VarmaLaina kilpailuttaa lainat asiakkaiden puolesta noin 30 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken, joten sieltä saa todella hyvän mahdollisuuden edullisen lainan löytymiseen. Aloita lainojen yhdistäminen jättämällä oma lainatarjouspyyntö VarmaLainalle. Saat lainapäätöksen heti lainatarjouksen jätettyäsi ja ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat yleensä noin minuutin kuluessa.

Pyydä lainatarjoukset


Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että lasketaan kaikki nykyiset lainat yhteen ja haetaan sille summalla uusi ja edullisempi yhdistelylaina. Kun yhdistelylaina maksetaan tilille, maksetaan sillä pois kaikki vanhat pienemmät lainat.

Miten lainojen yhdistäminen tuo säästöä?

Lainojen yhdistäminen tuo säästöä lainan kuluihin, sillä kun maksaa kuukausittain montaa eri lainaa, maksaa silloin myös kaikki lainan kiinteät kulut moninkertaisina. Kun yhdistät useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi, maksat kiinteät kulut vain yhdestä lainasta. Myös lainan korko on yleensä edullisempi kun kyseessä on euromäärältään hieman suurempi laina.

Mitä muuta hyötyä lainojen yhdistämisestä on?

Lainojen yhdistely tuo säästöä lainojen hoitokuluihin ja niiden korkoihin. Tämän lisäksi se selkeyttää oman talouden hallintaa merkittävästi. On paljon helpompi hoitaa omat raha-asiat, kun hoidettavana on vain yksi lainan lyhennys kuukaudessa, sen sijaan että niitä olisi useita. Monet jotka ovat yhdistäneet lainansa ovatkin todenneet, että oman talouden hoidon helpotus on ollut jopa merkittävämpi hyöty, kuin lainojen yhdistämisen tuoma taloudellinen hyöty.

Missä voin yhdistää omat pienet lainat?

Esittelemme tällä sivulla useita lainojen yhdistämiseen erikoistuneita palveluita, kuten Vertaalainaa, Rahalaitos ja Omalaina. Nämä palvelut eivät itse myönnä yhdistelylainaa, vaan kilpailuttavat tarvitsemasi kokoisen yhdistelylainan puolestasi usealla eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Näitä palveluita käyttämällä tavoitat monta pankkia yhdellä hakemuksella ja teet sopivan yhdistelylainan löytymisestä paljon helpompaa, kuin jos itse kilpailuttaisit lainan yhdessä palvelussa kerrallaan. Esimerkiksi kotimainen lainavertailupalvelu Vertaalainaa kilpailuttaa asiakkaidensa lainahakemukset noin 30 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken.

Mitä lainoja voin yhdistää?

Periaatteessa kaikki lainat ovat yhdistettävissä uudeksi yhdistelylainaksi. Yleisimmät lainatuotteet joita yhdistetään, ovat: Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto ja muut osamaksut. Lainatyyppien sijaan kannattaa kuitenkin katsoa aina omien lainojen kuluja ja korkoja. Jos kulut ja korot ovat korkeat, voisi niihin saada säästöä yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi. Toinen näkökulma on myös se, että vaikka sinulla olisi nyt 5 erilaista lainaa joiden korko on matala, mutta niiden kuukausittainen maksaminen on haastavaa. Nämäkin voisi yhdistää jo pelkästään sen vuoksi, että vaikka siinä ei rahallista säästöä saisikaan, toisi se kuitenkin helpotusta oman talouden hallintaan.

Lainojen yhdistämisen tuomat hyödyt lyhyesti:

  • Maksat kiinteät kulut vain yhdestä lainasta.
  • Yhdistelylaina on yleensä pankin myöntämä laina, jonka korko on matalampi kuin pienissä lainoissa.
  • Sinun ei tarvitse muistaa useiden lainojen eräpäiviä ja maksusummia, riittää että muistat vain yhden lainan maksupäivän ja summan.
  • Oman talouden suunnittelu on paljon helpompaa kun lainoja ja maksusuunnitelmia on vain yksi.
  • Vältät sen tilanteen jossa yksinkertaisesti unohdat jonkun pienemmän lainan maksupäivän ja saat siitä heti maksumuistutuksen.
  • Huomaat varmasti itsekin kuinka paljon helpompaa on hoitaa vain yhtä lainaa, tämä varmasti auttaa miettimään ja ymmärtämään myös sitä, miten jouduit siihen tilanteeseen, jossa lainoja oli liian monia ja täten osaat välttää vastaavien tilanteiden muodostumista tulevaisuudessa.
  • Myös Takuusäätiö suosittelee vakuudettomien lainojen yhdistämistä, jos sillä tavoin voi välttyä suuremmilta maksuvaikeuksilta.