Varmalaina.fi


Pyydä lainatarjoukset Varmalaina.fi palvelusta

Hae lainaa tästä


Lainalaskuri auttaa löytämään sopivan suuruisen lainan

Lainalaskuri auttaa selvittämään lainan kuukausierän sekä lainan kokonaiskustannukset.

Estemb.fi on tehnyt yhteistyötä VarmaLaina.fi palvelun kanssa ja tuonut lainan hakijoiden käyttöön maksuttoman lainalaskurin.

Lainalaskurilla on helppo selvittää lainan korkokulut, kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

Näin käytät lainalaskuria:

 1. Lisää lainalaskuriin lainasumma, jonka tarvitset käyttöösi.
 2. Lisää myös laina-aika, jonka ajattelet olevan sopiva tarvitsemallesi lainasummalle.
 3. Valitse lainalle vuosikorko.
 4. Valitse vielä lyhennystapa*
 5. Lainalaskuri laskee heti lainallesi suuntaa antavan suunnitelman lainan kuukausierästä, korosta sekä kuinka paljon maksat lainaa kokonaisuudessaan takaisin.
 6. Maksusuunnitelmasta näet vielä tarkemman suunnitelman joka kuukaudelle.

Annuiteettilyhennys: Tarkoittaa, että kuukausierät ovat lainan myöntämishetkellä samansuuruisia ja laina-aika määritetään lainapäätöksen yhteydessä.

Tasalyhennys: Lainan tasalyhennyksessä lyhennys on koko laina-ajan samansuuruinen, mutta kuukausierän suuruus vaihtelee koron vaihtelun mukaan.


Pyydä lainatarjoukset Varmalaina.fi palvelusta

Hae lainaa tästä


Lainalaskuri on maksuton apuväline

Aina ennen lainan ottamista olisi järkevää selvittää:

 • Kuinka paljon todella tarvitsen lainaa?
 • Millaiseen lainaan minulla oikeasti on varaa?

Toki jokaiselle hakijalle tehdään tarkempi riskianalyysi lainan haun yhteydessä, mutta toisinaan voi käydä niin että lainaa tulee suunniteltuun budjettiin nähden otettua liikaa tai liian vähän.

Jos lainaa ottaa liikaa voi tulla vaikeuksia lainan takaisinmaksun kanssa, kun lainan kuukausierät ovatkin liian korkeat tuloihin nähden.

Jos lainaa tulee otettua liian vähän esimerkiksi uudemman auton hankintaa varten, joutuu tinkimään autovalinnassa tai hakea lainaa uudelleen, joka taas pitkittää hankintaa.

Lainaa miettiessä onkin hyvä tehdä tarkempi arvio ja laskelma kuinka paljon lainaa tarvitsee ja millainen kuukausierä sopii sinulle?

Tässä hakijan apuna toimii maksuton ja selkeä lainalaskuri.

Huom. Laina-aikaa muuttamalla pystyt pienentämään kuukausierääsi tinkimättä kuitenkaan lainamäärästä.

 

VarmaLaina.fi palvelusta saat maksuttomat lainatarjoukset

Lainalaskurin antama esimerkki on vain suuntaa antava arvio lainasi kustannuksista.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee oman arvionsa millaisen lainan he voivat lainanhakijalle myöntää.

Lainalaskurin laskelmien perusteella voit pyytää maksuttomat lainatarjoukset VarmaLaina.fi palvelusta, niin saat henkilökohtaiset lainatarjoukset lainanmyöntäjiltä hetkessä.

VarmaLaina.fi kilpailuttaa jättämäsi hakemuksen jopa 30 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä, mikä varmistaa että saat varmasti lainamarkkinoiden kilpailukykyisimmät tarjoukset.

VarmaLaina.fi laittaa lainan myöntäjät kilpailemaan sinusta, jolloin jokainen yrittää tarjota lainaa mahdollisimman edullisesi ja hyvillä lainaehdoilla.

Tarjouksiin saat tutustua rauhassa omalla kotisohvallasi ja, jos joku tarjouksista miellyttää voit hyväksyä tarjouksen.

Ellet ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun tarvitsee vain hylätä tarjoukset ilman pelkoa siitä, että sitoudut johonkin sopimukseen.

 

Tässä tärkeät seikat VarmaLaina.fi palvelusta:

 • Ikäraja on 18 vuotta.
 • Hae lainaa 100 – 60.000 euroa.
 • Maksuaikaa lainalle saat 1 – 20 vuotta.
 • Lainahakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa.
 • Hakemuksen lähettäminen ja tarjousten pyytäminen ei sido mihinkään.
 • Lainojen kilpailutuspalvelu kilpailuttaa lainasi noin 30 eri lainantarjoajan välillä.
 • Lainan kilpailuttaminen on hakijalle 100 % maksutonta.
 • Lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.
 • Edullinen, nopea ja luotettava.
 • VarmaLaina.fi kautta voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa vanhat lainasi.
 • Myös olemassa olevien lainojen yhdistäminen on mahdollista.
 • Nimellinen vuosikorko on aina väliltä 4,19 % – 20 %
 • Esimerkki VarmaLaina.fi kautta kilpailutetusta lainasta: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.*

 

Miksi käyttäisin VarmaLaina.fi palvelua?

– Oman ajan säästäminen –

Lainamarkkinoilla on satoja eri lainapalveluita ja hakijan on todella vaikea tietää millainen laina sopii hänelle, saatika mistä tietää onko laina edes edullinen?

Saadakseen laajemman kuvan lainamarkkinoista, tulee jokaiseen palveluun tutustua erikseen ja täyttää lainahakemus.

Tämä vie hirveästi aikaa ja hermoja. Päästäkseen asiassa eteenpäin mahdollisimman pienellä vaivalla kannattaa lainahakemus jättää VarmaLainan hoidettavaksi.

Heillä on jo valmiiksi kontaktit ja sopimukset useisiin Suomessa toimiviin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin.

He hoitavat kaiken puolestasi – ilmaiseksi.

– Luotettava ja turvallinen –

VarmaLaina.fi on toiminut lainamarkkinoilla jo pitkään ja on netin suosituimpiin kuuluva lainanvälityspalvelu.

Heidän tehtävänään on kilpailuttaa hakijan lainatarjous useiden yhteistyöpankkien välillä ja välittää näistä edullisimmat lainatarjoukset hakijan vertailtavaksi.

Lainan edullisuuden lisäksi VarmaLaina.fi palvelulle on tärkeää tarkistaa, että hakijalle tarjottava laina on myös lainaehdoiltaan selkeä ja joustava.

Olit sitten hakemassa uutta lainaa, kilpailuttamassa vanhaa lainaa tai hakemassa yhdistelylainaa – VarmaLaina.fi palvelu auttaa hakijaa ilmaiseksi.

VarmaLaina.fi on kotimainen ja luotettava lainan kilpailutuspalvelu, joka saa oman palkkionsa aina yhteistyökumppaneiltaan, ei koskaan hakijan pussista.

– Nopea ja maksuton –

On sanomattakin selvää, että kun useat pankit laitetaan kilpailemaan keskenään, he joutuvat laittamaan kaikkensa peliin houkutellakseen lainaa tarvitsevat ottamaan heidän lainansa.

Tämä antaa hyvän kilpailuasetelman hakijan näkökulmasta, koska hänen ei tarvitse muuta kuin odottaa millaisia tarjouksia pankit ja rahoitusyhtiöt hänelle ovat valmiita tarjoamaan.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa ensimmäiset lainatarjoukset jopa muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisen jälkeen.

Jos hyväksyt lainatarjouksen, myönteinen lainapäätös tulee keskimäärin 1 -3 arkipäivässä ja laina maksetaan tilille heti.

 

VarmaLaina.fi kokemuksia:

Onko sinulla kokemuksia VarmaLaina.fi lainapalvelusta?

Oletko käyttänyt VarmaLaina.fi lainapalvelua?

Oletko saanut hyvää palvelua VarmaLaina.fi:n asiakaspalvelusta?

Voit kertoa omista kokemuksistasi täysin nimettömänä alla olevalla palautelomakkeella, julkaisemme kävijöidemme kokemukset tämän sivun alaosassa.

 

Kerro alla olevalla lomakkeella mielipiteesi tai kokemuksesi tästä lainantarjoajasta.

Kaikki asialliset palautteet julkaistaan tällä sivustolla.

Kiitos palautteestasi.


Pyydä lainatarjoukset Varmalaina.fi palvelusta

Hae lainaa tästä


Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Rated 5 out of 5
26/09/2019

Hei kaikki ,
Olen Tuija kotoisin Oulusta ja haluan vain sanoa kovan kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea sitä, jonka olen käynyt viime kuukauden aikana verkossa vieraassa tai saada lainavaroja kotiin täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukseni tien ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäherkkyydestäni huolimatta ja olen hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja minulla on lupaus. levittää tätä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593
Kiitos
Tuija

Tuija
Rated 5 out of 5
07/08/2019

Hei kaikki, olen Taru Porista, Suomea ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea mitä kävin läpi vuonna 2018 verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin vuonna 2018. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593
Kiitos
TARU

Taru