Puhelinliittymän voi kilpailuttaa netissä

Aivan kuten lainojen kilpailuttaminen, myös puhelinliittymien kilpailuttaminen onnistuu netissä?

Suomen neljä suurinta operaattoria ovat Telia, Elisa, DNA ja Moi, joiden liittymätarjonta on varsin laaja.

Jos lasketaan yhteen edellä mainittujen operaattorien tarjoamat puhelinliittymät, saadaan lopputulokseksi kymmeniä erilaisia liittymiä.

Koska puhelinliittymien tarjonta on näinkin laajaa, on selvää että itselleen sopivimman puhelinliittymän löytyminen voi olla varsin haastavaa.

On selvää että jos aloittaa liittymävertailun surffaamalla eri operaattoreiden sivustojen välillä, kuluu siihen paljon aikaa, eikä halvimman puhelinliittymän löytyminen ole itsestään selvää.

Eri operaattorit hinnoittelevat omat puhelinliittymänsä omalla tavallaan, joten liittymätarjousten vertailu voi olla haastavaa.

Netissä toimii kuitenkin muutamia maksuttomia palveluita, jotka listaavat kaikkien operaattoreiden puhelinliittymät omalla sivustollaan.

Yksi näistä palveluista on kotimainen RadioMega.fi, jossa esitellään kaikkien operaattoreiden puhelinliittymät.

RadioMega.fi palvelun avulla voit tutustua kaikkiin puhelinliittymiin vain yhdellä ainoalla sivustolla. Tämä helpottaa puhelinliittymien vertailua ja säästää merkittävästi sinun aikaasi.

 

Liittymävertailu kannattaa tehdä huolellisesti

Liittymävertailu on yksi helpoimmista tavoista saada selvää säästöä kuukausittain.

Liittymävertailua tehdessä tulee kuitenkin olla tarkkana, sillä eri operaattorit hinnoittelevat omat puhelinliittymänsä eri tavalla.

Osa operaattoreista tarjoaa omia puhelinliittymiään rajattomalla puheella, viesteillä ja datan käytöllä kiinteään kuukausihintaan. Osa operaattoreista puolestaan hinnoittelee omat puhelinliittymät täysin niiden käytön mukaan.

Liittymävertailu kannattaakin aloittaa tutustumalla tarkasti siihen, miten paljon on käyttänyt omaa sen hetkistä puhelinliittymää esimerkiksi viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Jos puhut, tekstaat ja käytät nettiä paljon, voisi kiinteähintainen puhelinliittymä olla sinulle sopiva. Jos taas puhelimen käyttö on vähäistä, voisi käytön mukaan laskutettava puhelinliittymä sopia sinulle paremmin.

 

Valitse sopiva liittymätarjous

Kun vertaat eri operaattoreiden puhelinliittymiä, huomaat varmasti että joukossa on todella houkuttelevia liittymätarjouksia.

Joskus liittymätarjous voi tuntua jopa hieman liian hyvältä ollakseen totta.

Operaattorit houkuttelevat uusia asiakkaita todella hyvillä liittymätarjouksilla, joten liittymän vaihtamisella voi saada todella suuriakin säästöjä.

Puhelinliittymät kannattaakin tämän vuoksi kilpailuttaa säännöllisesti, sillä ei ole mitään järkeä maksaa ylihintaa liittymästä, jonka toinen operaattori tarjoaa halvemmalla hinnalla.

Parhaat liittymätarjoukset voit tarkistaa kotimaiselta Liittymätarjous.fi palvelulta, joka on erikoistunut esittelemään markkinoiden parhaat ja edullisimmat liittymätarjoukset.