Pikavippi heti tilille, jopa muutamassa minuutissa

✔️ Pikavippi on oikea lainatuote silloin, kun tarvitaan lainaa heti tilille.

✔️ Esittelemme tällä sivulla kaikki palvelumme suosituimmat lainapalvelut, joista voi hakea myös pientä lainaa.

✔️ Tutustu lainapalveluihin, pyydä lainatarjoukset ja tee huolellinen lainavertailu.

Varmalaina.fi

Estemp.fi suosittelee

Jos tarvitset lainaa nopeasti käyttöösi, suosittelemme että pyydät lainatarjouksen alla olevista palveluista.

Pikavippien vertailu kannattaa

Pikavippien vertailu on varsin kannattavaa, sillä niiden kuluissa ja koroissa on valtavan suuria eroja. Sivustomme hakukoneen avulla teet pikavippien vertailusta kuitenkin helppoa ja vaivatonta. Hakukoneemme etsii sinulle sopivimmat lainapalvelut täysin antamiesi ehtojen mukaisesti. Sen jälkeen voit pyytää maksuttomat lainatarjoukset yhdestä tai useammasta pikavippiyhtiöstä.

Pikavippien vertailussa tulee kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo lainan todelliset kustannukset. Mitä suurempi korko, sitä kalliimpi laina.

Toinen tärkeä seikka on lainaehtojen vertailu. Lainehdot määrittelevät sen koska pikavippi tulee maksaa takaisin, sekä sen voiko takaisinmaksuun saada joustoa.

Jos haluat lukea lisää pikavippien kilpailuttamisesta, saat lisää tietoa palvelun Varmalaina.fi – Pikavippi artikkelista.

Pikavippi on nopea laina

Pankkilaina on pikavippiä viisaampi vaihtoehto


Bank Norwegian

Bank Norwegian on tällä hetkellä yksi suomen suosituimmista lainapalveluista. Bank Norwegian ei ole mikään perinteinen pikalainayhtiö, vaan ihan tavallinen pankki. Bank Norwegian poikkeaa muista pankeista sillä, että he toimivat vain netissä.

Lainaa palvelusta voi hakea 1000 – 60.000 euroa ja maksuaikaa lainalle saa 1 – 15 vuotta. Bank Norwegian on kuluiltaan ja koroiltaan varsin kilpailukykyinen ja varmasti edullisempi kuin perinteiset pikavipit.


 

Pikavippi netistä

Pikavippi on lainatuote jota voi hakea vain netin kautta.

Moni on kokeillut saada omasta pankistaan 100 – 400 euron lainaa, mutta harva pankki moiseen suostuu. Syy tähän on siinä että pankkien toiminta keskittyy vain suurempien lainojen myöntämiseen, eikä heillä ole aikaa palvella asiakkaita jotka tarvitset vain pienen lainan.

Tämän vuoksi kaikki pikavipit joita suomessa on haettavissa, ovat tarjolla ainoastaan netissä.

 

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on nopea kertaluontoinen laina, joka on yleensä suuruudeltaan 100 – 3000 euroa. Pikavippien ikärajat ovat 18 – 20 vuotta ja niiden maksuaika on yleensä muutamasta kuukaudesta jopa muutamaan vuoteen.

Pikavipit ovat olleet suomen lainamarkkinoilla vuodesta 2005 saakka. Pikavipit rantautuivat suomeen muutaman vuoden viiveellä verrattuna yhdysvaltoihin.

Nykyään pikavipit edustavat vain pientä osuutta netin lainatuotteista, sillä jatkuvat joustoluotot, kulutusluotot ja pankkilainat ovat vallanneet suuren osan netin lainamarkkinoista.

Alun perin pikavippi sai nimensä siitä että kyseessä oli varsin nopea laina, jonka sain tilille vain muutamassa minuutissa. Nykyään pikavippi ei enää poikkea merkittävästi nopeudellaan, jos sitä vertaa muihin lainatuotteisiin. Nykyään netistä voi saada myös suurenkin lainan yhtä nopeasti, kuin pikavipinkin.

Lainan saamisen nopeuteen vaikuttaa eniten se, minkä pankin asiakas olet.  Muista varmistaa että lainantarjoajalla on yhteistyösopimus oman pankkisi kanssa. Näin voit varmistaa että pikavipin siirtoaika on mahdollisimman nopea.

Lue lisää: Sähköiset maksujärjestelmät (Suomen Pankki).

 

Pikavippi on vakuudeton laina

Pikavippi on aina täysin vakuudeton laina, johon ei vaadita mitään vakuuksia tai takaajia.

Lainan vakuudettomuus takaa myös sen, että asiakas saa lainaa heti, tai ainakin lähes heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Jos vakuudettomia lainoja verrataan vakuudellisiin lainoihin niiden nopeuden suhteen, ovat erot todella suuret. Vakuudettoman pikavipin voi nopeimmillaan saada tilille muutamassa minuutissa, kun vakuudellisen lainan tilille saaminen voi viedä jopa useita päiviä.

 

Pikavippi tulee hakea harkiten

Pikavippiä ei kannata hakea vain hetken mielijohteesta, vaan sen hakemista tulee harkita tarkasti.

Vaikka kyseessä onkin varsin pieni laina, voi sen kulut ja korot olla yllättävän suuret.

Ja jos hakee pikavipin ilman varmuutta siitä saako sen maksettua takaisin ajallaan, voi helposti ajautua tilanteeseen jossa lainaa joutuu maksamaan lainalla.

Pikavippikierre voi siinä syntyä varsin huomaamatta, jonka vuoksi suosittelemme sivustomme käyttäjiä vastuulliseen lainaamiseen.

Jos sinulla on vaikeuksia maksaa pikavippi pois sovitusti, löydät apua Maksumyöhässä.fi –palvelusta.

 

Pikavippien lakimuutos

Kun pikavipit tulivat markkinoille vuonna 2005, niiden todellinen vuosikorko saattoi olla useita satoja prosentteja.

Vuonna 2013 suomeen saatiin pikalainoja koskeva lakimuutos, joka määräsi että pikavipin todellinen vuosikorko saa olla korkeintaan 50 %.

Tämän jälkeen pikavippien määrä pienentyi merkittävästi, mutta samalla jatkuvien joustoluottojen tarjonta kasvoi räjähdysmäisesti.

Nykyään moni joustoluottoa tarjoava palvelu mainostaa omaa tuotettaan pikavippinä tai kulutusluottona, joten niiden kanssa tulee olla varsin tarkkana.

Joustoluottojen todellinen vuosikorko saattoi olla useita satoja prosentteja, kunnes vuonna 2019 eduskunta määräsi uuden, entistä tiukemman sääntelyn, joka koskisi kaikkia netissä haettavissa olevia vakuudettomia lainoja. Lue tästä pikavippien sääntelyn kehittämisestä.

 

Pikavipit poistui markkinoilta vuonna 2019

Vuonna 2019 suomessa määrättiin voimaan vakuudettomia lainoja koskeva, merkittävästi tiukentunut laki.

Tämä uusi laki asetti kaikille vakuudettomille lainoille 20 % korkokaton lainan nimelliskoroille. Samalla lainan muut kulut rajattiin siten, että ne voivat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa. Tämä uusi laki pakotti kymmenet eri lainapalvleut lopettamaan toimintansa kannattamattomana. Esimerkiksi suurin osa pikavippejä ja joustoluottoa tarjoavista palveluista sulki palvelunsa.

Nykyään netin kautta ei siis voi hakea perinteistä pikavippiä, vaan ne ovat nykyään pieniä kulutusluottoja tai pankkilainoja.