Lainalaskuri kertoo lainasi kustannukset

Lainalaskuri kertoo lainan kuukausierän suuruuden, koron osuuden sekä takaisin maksettavan summan korkoineen.

Anna laskuriin sen pyytämät tiedot, tuloksena saat kuukausierien suuruuden, koron määrän ja maksettavan kokonaissumman.

Huom. Anna laskuriin lainan todellinen vuosikorko, ei nimelliskorkoa.

Jos haluat laskea tarkemmin lainan kuluja ja korkoja, voit tehdä sen palvelun Lainalaskuri.fi laskureilla, joilla lainan todellisen vuosikoron laskeminen on helppoa.

Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

Lainalaskurin käyttöohje:

Lainalaskurin avulla lainan koron laskeminen on todella helppoa.

Lainalaskurin avulla näet helposti eri kokoisten lainojen todelliset kustannukset.

Jos otetaan esimerkiksi 3000 euron kulutusluotto 12 kuukauden maksuajalla ja 5 % todellisella vuosikorolla, niin saadaan tuloksena:

Kuukausierän suuruus: 257 €

Korot yhteensä: 82 €

Maksat takaisin yhteensä: 3082 €

Eli esimerkkilaskelmassa olevan lainan kustannus on koko maksuaika huomioon ottaen 82 euroa.

Tutustu myös näihin:

Kilpailuta laina ja säästä lainan kuluissa & koroissa.

 

Lainalaskuri auttaa hakemaan lainaa juuri sopivasti

Haaveiletko uudemman auton hankinnasta, kesämökin remontoimisesta, kodin pintaremontista tai vaikka ulkomaan matkasta?

Oletko päättänyt hakea lainaa, mutta et ole täysin varma kuinka paljon lainaa kannattaa ottaa taloudelliseen tilanteeseesi nähden?

Lainalaskuri laskee kaikki lainasi kustannukset ja antaa arvion lainasi kuukausierästä, korko-osuudesta sekä lainan kokonaiskustannuksista.

Lainalaskurin avulla sinun on helppo suunnitella jo etukäteen lainanmäärä, sekä lainan takaisinmaksuaika.

Laskelmien jälkeen voit hakea lainaa juuri siitä lainapalvelusta, josta haluat.

Lainahakemuksen voit täyttää Estemb.fi sivustolla esillä olevissa lainapalveluissa mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, vaan lopullinen lainatarjous viimeistellään vasta, kun olet lähettänyt lainantarjoajalle tarvittavat tositteet ja olet hyväksynyt tarjouksen.

Lainapäätöksen saat aina nopeasti ja rahat maksetaan hakijan tilille viipymättä.

Muista myös, että lainapäätöksen voi hakea jo ennakkoon, jolloin esimerkiksi sopivan asunnon löydettyäsi, voit jättää tarjouksen asunnon ostamisesta saman tien.*

 

Lainalaskurilla lasket lainoja moneen käyttötarkoitukseen

Lainalaskurin avulla voit tehdä laskelmia lainasummille 100 – 60.000 euroa.

Lainan maksuajaksi voit valita 1 – 240 kuukautta.

Lisää laskuriin myös lainallesi toivottu todellinen vuosikorko.

Lyhennystavaksi voit valita:

  • Annuiteetti: Kuukausierät ovat lainan myöntämishetkellä saman suuruisia ja laina-aika määritetään lainapäätöksen yhteydessä. Tämä lyhennystapa on hyvä vaihtoehto, jos haluat tietää tarkalleen laina-aikasi ja taloudellinen tilanteesi kestää mahdolliset korkovaihtelut.
  • Tasalyhennys: Lainan tasalyhennyksessä lainanlyhennys on koko laina-ajan saman suuruinen, mutta kuukausierän suuruus vaihtelee koron vaihtelun mukaan. Tämä tarkoittaa lyhyesti sitä, että jos korkotaso nousee, myös kuukausieräsi nousee, jos korkotaso laskee, kuukaudessa oleva lyhennyserä pienenee.

Lainalaskurin mukaisen lainan voit hakea mistä tahansa lainapalvelusta ja lainatuotteeksi voit lainasummasta riippuen valita minkä tahansa: Kulutusluotto, joustoluotto, pikavippi tai yhdistelylaina.

Useat sivustolla esitellyt lainat ovat vakuudettomia lainoja eli lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai muita vakuuksia.

Hakija saa myös käyttää myönnetyn lainan mihin käyttötarkoitukseen tarvitsee, lainapalvelu ei sitä hakijalta tarkemmin kysele.

Useat lainanhakijat ovat hakeneet lainaa lainalaskurin laskelmien perusteella esimerkiksi; auton ostoon, häiden järjestämiseen, suurempien haaveiden toteuttamiseen.

Ei ole siis käytännössä väliä mihin lainaa otat, kunhan muistat ottaa sitä vastuullisesti ja juuri sen verran mitä taloudellinen tilanteesi antaa myöten.

Jotta saisit selville kaikki lainaan liittyvät kustannukset ja tarkemmat tiedot eri lainapalveluista, suosittelemme tutustumaan myös lainapalveluiden vertailusivustoon.

 

Lainalaskurin avulla löydät edullista lainaa netistä

Lainalaskurin laskelmien jälkeen pääset vertailemaan eri lainapalveluita tarkemmin.

Lainojen vertailussa kannattaa tarkastella lainatarjouksia kokonaisuutena; tarjoaako lainapalvelu lainallesi myöhemmin maksu- tai lyhennysvapaata ja onko lainan korotus mahdollista?

Voit halutessasi pyytää tarjoukset useammasta lainapalvelusta nettihakemuksella, koska lainatarjousten pyytäminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Näin pääset tarkemmin vertailemaan lainan todellisia kustannuksia, koska jokainen lainanmyöntäjä tekee oman riskianalyysin lainanhakijalle, joten henkilökohtaisissa lainatarjouksissa voi olla eroja ja ne voivat poiketa lainalaskurin antamasta arviosta.

 

Todellinen vuosikorko

Lainalaskurin todellinen vuosikorko kertoo prosentteina sen, kuinka kalliista lainasto on kyse.

Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan kohdistuvat kulut, kuten: nimelliskorko, tilinhoitomaksu, avausmaksu ym. muut lainaan liittyvät kulut.

Vertailemalla lainan todellista vuosikorkoa näet nopeasti sen, mikä lainatarjouksista on edullisin.

 

Joustoluottolaskuri

Lainalaskurimme avulla voit laskea myös joustoluoton korkoja ja lyhennyseriä.

Maksusuunnitelma lasketaan kuitenkin aina sillä oletuksella, että et nosta lisää joustoluottoa tilillesi sen takaisinmaksun aikana.

Joustoluotto laskuri antaa mahdollisuuden laskea joustoluoton maksusuunnitelmia korkeintaan 50 % suuruisella todellisella vuosikorolla. Jos nykyisen joustoluottosi todellinen vuosikorko on yli 50 %, et tarvitse joustoluotto laskuria, sillä voimme sanoa suoraan että kilpailuttamalla vanhan joustoluottosi saat varmasti edullisempia lainatarjouksia.

 

Kulutusluottolaskuri

Lainalaskurimme avulla voit laskea myös kulutusluoton maksusuunnitelmia.

Aseta laskuriin kulutusluoton määrä, maksuaika ja sen todellinen vuosikorko, niin voit tallentaa sen maksusuunnitelman maksutta omalle laitteellesi.

Tämän jälkeen voit pyytää uusia lainatarjouksia monelta eri pankilta ja muulta rahoitusyhtiöltä. Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä helposti nykyisen lainasi kuluihin, korkoihin ja maksusuunnitelmaan.