Lainavertailut 60.000 € asti

✔️ Tutustu lainavertailuihin ja vertaa eri lainapalveluita ja niiden kuluja.

✔️ Aloita lainavertailu pyytämällä lainatarjous mahdollisimman monelta lainantarjoajalta.

✔️ Lainatarjousten pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

✔️ Lainatarjouksesta näet nopeasti kaikki lainan todelliset korot ja kulut, joten todellisten kustannusten vertailemisen avulla voit karsia nopeasti kalliit lainat pois.

Aloita lainavertailu tästä:

 • Katso vertailun halvin 40000 euron laina.
 • Ikäraja on alkaen 18 vuotta.
 • Saat maksuaikaa jopa 15 vuotta.
 • Voit hakea lainaa 40000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Vertailussa mukana Suomen suosituimmat lainanvälityspalvelut.
 • Pyydä ilmainen lainatarjous vaikka heti.
 • Katso valitsemamme lainapalvelut, joista voi hakea lainaa 30000 euroa.
 • Vertaa 30000 euron lainoja vaivattomasti.
 • Voit halutessasi pyytää itsellesi maksuttoman lainatarjouksen.
 • Lainan hakeminen / tarjouksen pyytäminen on ilmaista.
 • Voit hakea lainaa 30000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainavertailu auttaa edullisen lainan löytämisessä

Olemme koonneet tälle sivulle kattavan paketin lainavertailuja eri lainasummille. Tämän avulla sinun on helppo valita haluamasi lainasumma, jonka jälkeen pääset vertailemaan lainapalveluiden kustannuksia kyseiselle lainasummalle.

Lainantarjoajia toimii kymmeniä tällä hetkellä, eikä niistä edullisimman löytämiseen ole muuta tapaa kuin kattava lainavertailu.

Voit vertailla lainasummat aina 100 eurosta 60.000 euroon saakka. Olipa lainantarve sitten millainen tahansa, löytyy siihen varmasti oikea lainapalvelu vertailumme avulla.

Kaikki vertailuun sisältyvät lainantarjoajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia, eikä niihin tarvitse henkilötakaajia.

 

Laina kannattaa vertailla säännöllisesti

Lainantarjoajien lisääntyessä markkinoilla, lisääntyy myös heidän kilpailu asiakkaista. Tämä johtaa siihen, että lainantarjoajat alentavat kustannuksiaan yrittäessään erottua muista palveluista. Kuluttajalle tämä on vain hyvä asia, koska se merkitsee heille edullisempia lainoja.

Siksi on tärkeää vertailla lainoja senkin jälkeen, kun lainan on hakenut. Aina on mahdollista vaihtaa nykyinen laina halvempaan, jos sellainen markkinoilta löytyy.

Monet ihmiset ottavat lainan ja maksavat sitä vuosia takaisin ilman että edes tarkistavat, olisiko se mahdollista vaihtaa edullisempaan. Esimerkiksi 3 vuotta sitten otettu mahdollisen edullinen laina voi todellisuudessa nykypäivänä olla todella kallis. Vaihtamalla sen nykyhintaiseen lainaan voi säästää satoja tai jopa tuhansia euroja vuosittain ja lainan kokonaiskustannuksissa.

 

Vertailussa kaikki lainatuotteet

Olemme ottaneet vertailussa huomioon kaikki kolme lainatuotetta, joita ovat pikavippi, joustoluotto ja kulutusluotto.

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota haetaan usein suurempi summa kerralla. Se maksetaan kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen sitä lyhennetään kuukausierissä takaisin. Takaisinmaksu on siitä selkeää, että yleisesti kulutusluotossa jokainen kuukausierä on saman suuruinen.

Kulutusluottoa on mahdollista hakea aina 60.000 euroon saakka ja maksuaikaa sille voidaan valita alle vuodesta jopa 15 vuoteen.

Joustoluotto on yleisesti noin 2000 – 4000 euron laina, jossa tuon summan saa käyttöön, mutta sitä ei tarvitse käyttää kokonaan. Joustoluoton periaate onkin hieman sama kuin luottokortissa, eli vain käytetystä osuudesta maksetaan. Nostoja voi tehdä niin usein kuin haluaa ja nostojen suuruus voi olla mitä vain luottorajan puitteissa. Muutaman joustoluottoa tarjoavat lainapalvelut myöntävät uusille asiakkailleen edullista lainaa, jossa lainan korko ja kulut ovat ensimmäisen kuukauden ajan jopa 0 %.

Sitä maksetaan takaisin kuukausierissä. Poiketen muista lainoista, kuukausierän suuruus vaihtelee koko takaisinmaksuajan. Erän suuruus kun määräytyy aina käytetyn lainan mukaan. Joten kun lainaa maksetaan takaisin ja avoin saldo vähenee, pienenee myös kuukausierän suuruus. Kun luottoa maksetaan takaisin, siirtyy se pian taas käytettäväksi omalle luottorajalle.

Pikavippi on nopea ja pieni laina. Sen suuruus on yleensä alle 1000 euroa. Se on mahdollista saada käyttöön todella nopeasti ja se myönnetäänkin helpommin kuin muut lainat.

Takaisinmaksuajat pikavipissä vaihtelee alle kuukaudesta aina 12 kuukauteen. Lyhyemmissä maksuajoissa pikavippi tulee aina maksaa takaisin yhdessä erässä, kun taas vuoden maksuajoissa vippi maksetaan takaisin erissä.

Tutustu siis kattavaan lainavertailuumme ja valitse itsellesi sopivin lainatuote.