Hae lainaa heti Virosta

✔️ Netissä toimii kymmeniä lainapalveluita joista voi hakea lainaa heti Virosta ja pohjoismaista ilman vakuuksia ja takaajia.

✔️ Esittelemme sinulle eri lainatuotteet, jotta osaat hakea juuri sinulle sopivinta lainaa netistä.

✔️ Esittelemme lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti Virosta ja kaikista pohjoismaista yhdellä ainoalla hakemuksella.

💡 Vinkki: Jos haluat valmiiksi kilpailutettua lainaa, voit kilpailuttaa yli 30 pankkia Varmalaina.fi palvelussa.

Lainaa Virosta VertaaLainaa.fi palvelun kautta
5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 10.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 3v. Luotto ja kustannukset yhteensä 10.941€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 5000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 3v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5587€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 20.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,19%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 20.534€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 30.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,96%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 15v. Luotto ja kustannukset yhteensä 42.227€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 15.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,50%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 17.134€.

4.5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 50.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,83%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 62.844€.

4.4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 8000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,28%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 9303€.

4.4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 35.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,93%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 44.189€.

4.4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 25.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,07%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 31.752€.

4.2/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 3000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 8,44%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 4392€.

4.2/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 6000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,84%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 7066€.

4.2/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 60.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,79%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 75.281€.

4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 8000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,28%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 9303€.

4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 50.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,83%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 62.844€.

4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 10.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,77%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 13.098€.

Palvelumme Estemb.fi esittelee mielestämme parhaat palvelut lainojen kilpailuttamiseen. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus saattaa vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Estemb.fi suosittelee

Yllä olevassa listassa on esiteltynä luotettavia lainanvälityspalveluita, joista voit hakea juuri sinun tarpeeseesi soveltuvaa lainaa Virosta.

Lainatuotteet joita voi hakea, ovat: pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto, pankkilaina ja yrityslaina.

Teemme yhteistyötä lukuisten tunnettujen lainavertailupalveluiden kanssa. Tämän tyyppinen yhteistyö antaa meille monipuolisemmat mahdollisuudet palvella omia asiakkaitamme.

lainaa virosta

 

Voit hakea lainaa heti Virosta ja pohjoismaista lukuisiin eri tarkoituksiin

Mihin ihmiset sitten hakevat lainaa?

Lähes kaikilla meistä on jossain elämän vaiheessa lainaa ja monella on lainoja jopa suurimman ajan elämästään. Yleensä ensimmäiset lainat joita joutuu hakemaan, ovat opintolaina ja autolaina. Sitten tuleekin vuokravakuuslainat ja asuntolainat.  Ja näiden väliin mahtuu varmasti useita pieniä ja vähän suurempiakin lainoja kuten remonttilainaa, sisustuslainaa, lomalainaa ja muita pikavippejä ja kulutusluottoja.

Vaikka monesti ihmiset puhuu että lainaa ei saisi ottaa, en ainakaan itse ole vielä törmännyt yhteenkään ihmiseen joka olisi lainan ottamiselta täysin välttynyt.

Lainaa siis joutuu lähes pakostakin hakemaan jossain elämän vaiheessa, tärkeintä lainan hakemisessa on se, että osaat hakea tarkoitukseesi soveltuvan lainan.

Oikean lainan valinnassa kannattaa käyttää maksuttomia lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita. Nämä palvelut ovat kuluttajille täysin maksuttomia ja niistä voi hakea lainaa heti Virosta tai pohjoismaista. Voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Mikä on oikea lainatuote juuri minulle?

Olemme saaneet lukuisia yhteydenottoja joissa meiltä on kysytty kysymys: Mikä laina minun kannattaisi hakea?

Vastauksemme on aina ollut että kun olet hakemassa lainaa, älä mieti mikä laina sopisi sinulle, vaan ajattele asiaa niin, että mikä laina sopisi parhaiten juuri sinun tarvettasi varten.

Esimerkiksi jos olet työssä käyvä ja autosi rengas on puhjennut ja tarvitset lainaa heti tilille saadaksesi autosi taas kuntoon, niin tässä tapauksessa pikavippi olisi varmasti nopein ja paras apu tähän tilanteeseen.

Jos taas olet harkinnut jo pidemmän aikaa jonkin suuremman hankinnan tekemistä ja nyt päättänyt toteuttaa sen, on tässä tilanteessa järkevää hakea kulutusluotto.

Jos haluat varmistaa sen, että tilanteen niin vaatiessa voisit nostaa lainaa heti tilille, voisi jatkuva joustoluotto olla sopiva lainatuote.

Jos lainaa lähdetään hakemaan vain sillä perusteella että mikä sinulle sopii parhaiten, tullaan helposti siihen tilanteeseen että otetaan ensimmäinen ja helpoin laina mikä ensimmäisenä vastaan tulee.

Toki siinä pääsee itse helpolla lainan hakemisen suhteen, sillä asian saa hoidettua nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Suosittelen kuitenkin että lainan hakemisen yhteydessä ei valittaisi tätä lyhyintä ja helpointa tietä, vaan nähtäisiin hieman vaivaa ja haettaisiin tarkoitukseen sopiva laina, näin säästäisit myös selvää rahaa.

Eli lyhyesti vielä: Valitse laina aina tarpeesi ja maksukykysi mukaan.

Kuka voi hakea lainaa heti Virosta?

Lainoja voi nykyään hakea netin välityksellä monesta eri maasta. Suurin osa lainanvälityspalveluista kilpailuttaa lainahakemukset Suomen, Viron, Ruotsin ja Norjan pankeilla ja pienemmillä rahoitusyhtiöillä.

Yleisimmät vaatimukset lainanhakijalle ovat:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Suomen kansalaisuus
  • Puhtaat luottotiedot
  • Tarvittavan hyvä maksukyky
  • Kiinteä osoite Suomessa
  • Lainanhakijalla on oltava käytössä omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten
  • Hakijalla ei saa olla liikaa velkaa ennestään

Voinko saada lainaa heti Virosta tilille?

Tänä päivänä voit saada jopa tuhansien eurojen lainan tilillesi noin 15 minuutissa, riippumatta siitä mistä maasta laina myönnetään.

Aikaisemmin vain pikavipit ja pikalainat olivat niitä lainoja jotka sai tilille nopeasti, nykyään asiat ovat kuitenkin toisin ja netissä on useita kulutusluottoja jotka voi saada yhtä nopeasti tililleen kuin pikalainatkin, ainut ero on vain siinä että kulutusluotot ovat edullisempia kuin pikalainat.

Kun jätät lainahakemuksen lainapalveluun sen aukioloaikana niin pääsääntöisesti voidaan sanoa että saat lainan tilillesi vielä saman päivän aikana.

Mistä saan halvimman lainan?

Halvin laina löytyy kun näet hieman vaivaa sen etsimiseen.

Mieti ensin mikä on sinun lainantarpeesi euroina ja kuinka pitkän maksuajan haluat sille.

Tämän jälkeen voit mennä vertailemaan saatavilla olevia lainoja. Pyydettyäsi lainatarjoukset useasta eri palvelusta, voit aloittaa niiden vertailun.

Halvin laina on se, jossa lainan todellinen vuosikorko on kaikista pienin. Kalleimman lainan puolestaan tunnistaa siitä, että sen todellinen vuosikorko on suurin.

Lue tästä todellisen vuosikoron määrite.

Voinko saada lainaa heti Virosta ilman vakuuksia tai takaajia?

Suurin osa lainapalveluista myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Perinteiset kivijalkapankit taas vaativat lähes kaikkiin lainoihin vakuuksia tai henkilötakaajia.

Jos haluat hakea lainaa heti Virosta ilman vakuuksia ja takaajia, niin se varmasti onnistuu. Löydät sivuiltamme useita lainanvälityspalveluita, jotka kilpailuttavat lainasi myös muutamalla Viron lainapalvelulla.

Netin kautta haettavien vakuudettomien lainojen euromääräiset koot ovat 100 – 70.000 euroa. Nykyään vakuudettoman lainan saaminen on kuitenkin hieman vaikeampaa kuin aikaisemmin, sillä vakuudettomien lainojen korkokatto on määrätty lailla siten, että lainan nimelliskorko saa olla korkeintaan 20 %.

Vakuudettoman lainan hakeminen edellyttää aina vastuullisuutta myös lainan hakijalta. Jos olet hiemankin epävarma omasta maksukyvystäsi, ei lainaa silloin kannata hakea.