Kilpailuta laina Virosta

✔️ Lainan kilpailuttaminen on tärkeää, jos haluat varmistua siitä, ettet joudu maksamaan liian suuria kuluja ja korkoja.

✔️ Esittelemme tällä sivulla maksuttomia lainojen kilpailutuspalveluita, joiden kautta voit saada lainatarjouksia myös Virosta.

✔️ Voit pyytää lainatarjoukset maksutta, ilman että sitoutuisit mihinkään.

Lainaa Virosta VertaaLainaa.fi palvelun kautta
5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 10.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 3v. Luotto ja kustannukset yhteensä 10.941€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 5000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 3v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5587€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 20.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,19%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 20.534€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 30.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,96%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 15v. Luotto ja kustannukset yhteensä 42.227€.

5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 15.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,50%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 17.134€.

4.5/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 50.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,83%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 62.844€.

4.4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 8000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,28%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 9303€.

4.4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 35.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,93%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 44.189€.

4.4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 25.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,07%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 31.752€.

4.2/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 3000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 8,44%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 4392€.

4.2/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 6000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,84%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 7066€.

4.2/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 60.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,79%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 75.281€.

4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 8000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 6,28%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 5v. Luotto ja kustannukset yhteensä 9303€.

4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 50.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 4,83%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 62.844€.

4/5
0

arvostelua viimeisen 30 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 10.000€. Korko 4,5%. Todellinen vuosikorko 5,77%. Avausmaksu 49€. Maksuaika 10v. Luotto ja kustannukset yhteensä 13.098€.

Palvelumme Estemb.fi esittelee mielestämme parhaat palvelut lainojen kilpailuttamiseen. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus saattaa vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Kilpailuta laina Viron pankeilla

Laina kannattaa kilpailuttaa myös Viron pankeilla, sillä silloin saat vieläkin enemmän lainatarjouksia. Lainalistamme pitää sisällään lainojen kilpailuttamisen erikoistuneita palveluita, jotka kautta kilpailutat lainasi automaattisesti myös muutamalla Viron pankilla. Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä toisiinsa ja päättää vasta sitten haetko lainaa Virosta vai jostain muualta. Lainatarjousten pyytäminen on aina täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Kilpailuta lainatarjous myös Viron lainapalveluilla

Kilpailuta laina huolellisesti usealla eri luotonantajalla. Näin voit varmistaa sen, että saat paremman kuvan tämän hetkisestä korkotasosta.

Lainan kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa, ettei ota liian kallista pikavippiä Virosta. Kilpailuttamalla ja vertailemalla myös Viron lainapalveluita ja heidän hintoja pystyt välttämään sellaiset lainantarjoajat, jotka perivät korkeita korkoja tai kuluja, tai eivät muuten vain myönnä sinun tarpeisiisi sopivaa lainaa.

Lainan kilpailuttamiseen löytyy useita erilaisia palveluita, joiden ansiosta säästät vaivaa ja aikaa, kun sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin. Näiden palveluiden avulla et joudu etsimään erikseen kaikkia Suomen ja Viron lainantarjoajia, etkä joudu kuluttamaan koko päivää lainahakemusten täyttämiseen.

Nämä palvelut toimivat yhteistyössä myös useiden Suomalaisten, Ruotsalaisten, Norjalaisten ja Virolaisten pankkien ja lainantarjoajien kanssa, jotka tavoitat yhdellä hakemuksella nopeasti.

Heidän toimintaperiaate on yksinkertainen, sillä kun täytät lainahakemuksen, he välittävät sen omille yhteistyökumppaneilleen. Saat siis parhaassa tapauksessa kymmeniä tarjouksia yhdellä hakemuksella. 

Kilpailuta laina myös Virossa, niin saat nämä edut:

  • Vaivattomuus – saat jopa 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.
  • Maksuttomuus – lainojen kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään.
  • Luotettavuus – palvelu toimii salatussa ympäristössä. Tietosi pysyvät turvassa.
  • 100 % reilu – kaikki lainojen kulut ovat selkeästi esillä. Lainahakemuksesi kilpailutetaan aina useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken.

Kilpailuta lainat monen maan pankilla, niin saat säästöä

Koska netistä löytyy kymmeniä lainapalveluita, on selvää että myös niiden hinnoitteluissa on suuria eroja. Kun pyydät mahdollisimman monesta paikasta lainatarjouksen, on sinun helppo vertailla niiden korkoja ja kuluja keskenään.

Kilpailuta laina mahdollisimman monen eri maan lainantarjoajan välillä, niin saat realistisemman kuvan siitä, mistä laina kannattaa ottaa. Mitä suurempaa lainasummaa olet hakemassa, sitä enemmän halvimman ja kalliimman lainan välille tulee eroa.

Tässä esimerkkilaina:

Lainaa 10 000 euroa, lainan takaisinmaksuaika 5 vuotta.

Estemb lainavertailun perusteella halvimman lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle ovat 11 623 €. Kalleimman lainan kokonaiskustannukset taas ovat 16 046,66 €. Erotus näin ollen halvimman ja kalleimman lainan välillä on 4 423,33 €.

Kyseinen laskelma on esimerkki ja perustuu lainalaskurilla laskettuihin esimerkkilaskelmiin. Lainan korkoon ja kuluihin vaikuttaa aina yksilöllisesti hakijan maksukyky, haettava lainasumma ja lainalle valittu maksuaika. Henkilökohtaiset lainatarjoukset saat pyytämällä lainatarjoukset vertailtavaksi. Tämä tapahtuu kilpailuttamalla laina useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken. Tässä Teidän apuna toimii maksuton ja helposti omaksuttava Estemb-palvelu. Valitse lainapalvelu ja aloita lainan kilpailuttaminen.

Vertaa Viron lainatarjouksia muiden maiden tarjouksiin

Lainatarjouksista näet kaikki kyseiseen lainaan liittyvät kulut ja maksut, mutta tärkeintä näistä on vertailla lainan todellista vuosikorkoa.

Tähän ei kannata sekoittaa lainan nimelliskorkoa, koska siihen ei ole otettu huomioon esimerkiksi avausmaksua, tilinhoitomaksuja tai mahdollisia laskutuslisiä.

Todellisessa vuosikorossa on otettu huomioon nimelliskoron lisäksi myös kaikki muut maksut, jonka takia se on paras vertailuperuste, kun vertailet saamiasi lainatarjouksia.

Vuosikoron lisäksi tutki tarkemmin lainapalvelun muita lainaehtoja. Onko lainaan mahdollista saada eräpäivän siirto lähemmäs omaa palkkapäivää tai voiko laina-aika pitää maksu- tai lyhennysvapaata. Sopivan lainan löytämiseen vaikuttavat monet tekijät, joten jo senkin vuoksi lainan kilpailuttaminen hyödyttää, koska saat nähtäväksi monenlaisia lainatarjouksia ja vaihtoehtoja Suomen lisäksi myös muiden maiden pankeilta, kuten esimerkiksi Viron pankeilta.

Kilpailuta kulutusluotto myös Viron pankeilla

Kulutusluotto on yleensä suhteellisen suuri laina, jonka maksuaika on useita vuosia. Kulutusluoton kilpailuttaminen onkin järkevää suorittaa vähintään kerran tai kaksi kertaa vuodessa.

Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa mahdollisimman monella eri pankilla, sillä suuret pankit pystyvät tarjoamaan merkittävästi edullisempaa kulutusluottoa kuin rahoitusalan pienemmät toimijat. Jos kulutusluoton kilpailuttaminen tuottaa edullisempia lainatarjouksia kuin nykyinen kulutusluottosi, voisit vaihtaa sen uuteen ja edullisempaan kulutusluottoon.

Kilpailuta kulutusluotto Virosta samalla hakemuksella eri lainantarjoajien välillä. Mikään esillä olevista lainapalveluista ei veloita tarjouksen pyytämisestä mitään maksua. Vasta lainan hyväksymisen ja lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan sopimuksen mukaisesti.

Millä korolla voin saada lainaa Virosta?

Tähän kysymykseen ei voida yksiselitteisesti vastata. Jokaisella lainapalvelulla on hieman toisistaan poikkeava lainan korko sekä muut lainaan kohdistuvat kulut. Lainan koron lisäksi lainassa voi olla avausmaksu, tilinhoitomaksut tai laskutuslisä. Lainan korko määräytyy aina pankin tai rahoitusyhtiön luottoarvion perusteella.

Kilpailuttamalla lainan usean eri lainantarjoajan välillä pystyy tarkoin vertailemaan millaisella lainan korolla mikäkin pankki pystyy juuri sinulle tarjoamaan lainaa. Ja koska kilpailu lainamarkkinoilla on tiukentunut viime vuoden aikana hurjasti, pyrkii jokainen lainantarjoaja tarjoamaan lainaa mahdollisimman pienellä korolla.

Halvin vakuudeton laina, mitä tyypillisesti verkosta voidaan tarjota on alkaen 4 prosentin korolla ja maksimissaan nimellinen vuosikorko on 20 % ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa. Usein lainan korko on sitä alhaisempi, mitä suuremmasta lainasummasta on kyse. Lainan korkoon vaikuttaa myös hakijan taloudellinen tilanne sekä hakeeko hän lainaa toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa.

Kilpailuta joustoluotto Virosta

Joustoluoton kilpailuttaminen on erittäin kannattavaa, jos joustoluotto Virosta on haettu vanhan korkokaton voimassaoloaikana.

Aikaisemmin yli 2000 euron suuruisten joustoluottojen todellinen vuosikorko saattoi olla jopa satoja prosentteja, joten nykyinen 20 % korkokatto lainan nimelliskorolle on varsin edullinen.

Kun lähdet kilpailuttamaan joustoluottoa Virosta kannattaa myös miettiä sitä, että onko joustoluotto oikea ja sopivin lainatuote juuri sinulle?

Joustoluotto poikkeaa hieman kulutusluotosta. Kun kulutusluotto maksetaan hakijan tilille heti, määritetään joustoluotossa lainansaajalle luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa luottoa tililleen tarvitsemansa määrän. Joustoluoton kulut ja korko määräytyy sen mukaan, mitä asiakas nostaa lainaa käyttöönsä.

Halutessasi voit vaihtaa myöhemmin joustoluoton pankkilainaan tai kulutusluottoon, mutta tämä vaatii lainan kilpailuttamista uudelleen eri lainantarjoajien välillä.

Voiko olemassa olevan lainan kilpailuttaa uudelleen?

Kyllä voi. Lainan korko ja kulut muuttuvat, joten vuosi sitten otettu laina voi olla nyt hinnoittelultaan joko korkea tai matala.

Varmin ja helpoin tarkistaa nykyinen korkotaso on kilpailuttaa laina uudelleen.

Menneinä vuosina se tarkoitti, että täytin useamman pankin lainahakemuksen, mutta nykyään lainan kilpailuttaminen on tehty helpoksi. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, joka välitetään lainavertailupalvelumme kautta kilpailutettavaksi yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle.

Näin saat nopeasti selville nykyisten lainojen korkotason ja millä korolla sinulle voidaan henkilökohtaisesti myöntää lainaa. Jos lainatarjousten joukosta löytyy pienempikorkoinen laina, voit maksaa nykyisen lainan pois uudella lainalla.

Jatkossa sinulla on matalakorkoinen laina ja säästät kuukaudessa kuluja lainan kilpailuttamisen tuoman summan verran. Mitä suuremmasta lainasta on kyse säästökin on sen suurempi.

Kilpailuta lainat säännöllisesti

Lainan kilpailuttaminen on yhtä helppoa, kuin esimerkiksi sähkön kilpailutus tai puhelinliittymän vertailu.

Kannattaa ottaa tavaksi kilpailuttaa lainat esimerkiksi joka kevät tai syksy. Lainamarkkinoilla tapahtuu koko ajan ja niiden hinnoittelua säännöstellään uusilla lailla, joten myös lainojen korkotaso on ollut laskussa jo usean vuoden ajan. Lainojen kilpailuttaminen säännöllisesti monen maan pankeilla takaa sen, että et koskaan maksa liian suurta korkoa omasta lainastasi.

Lainan kilpailutus ei koskaan maksa hakijalle mitään, eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido hakijaa mihinkään sopimukseen lainojen vertailu vaiheessa. Tästä syystä lainan kilpailutus kannattaa, koska se on riskitöntä ja maksutonta.

Kilpailuta lainahakemus seuraavasti:

  • Täytä hakemus huolellisesti
  • Lähetä hakemus
  • Odota hetki, niin saat alustavan lainatarjouksen
  • Tutustu tarjouksen ja jos olet hakenut lainaa useammasta paikasta vertaa lainoja toisiinsa
  • Valitse sopiva laina ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

Tarvittaessa sinun ei tarvitse hyväksyä lainatarjousta ellei se ole mieleinen. Jos päätät hyväksyä jonkun tulleista lainatarjouksista, solmit lainasopimuksen kyseisen pankin kanssa. Saat heiltä tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen.

Kilpailuta laina silloin kun se sinulle parhaiten sopii

Kilpailuta laina Virosta ja pohjoismaista silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Lainan kilpailutus Virossa ja muissa maissa on nykyään helppo hoitaa netin välityksellä kotoa käsin. Kaikki netin kilpailutuspalvelut toimivat ympäri vuorokauden, joten sillä ei ole väliä mihin aikaan lainat kilpailuttaa.

Lainan kilpailuttaminen Suomen lisäksi muissa maissa ei kestä kauan. Sinun kannattaa varata lainahakemuksen täyttämiseen aikaa noin 5 – 10 minuuttia. Jos päätät hakea lainaa useammalta lainantarjoajalta, odottele että saat jokaiselta lainatarjouksen vertailtavaksi. Näin pystyt varmistamaan mikä palvelun kohdalla oli paras lainan kilpailutus.

Vertaa Viron lainoja Suomen ja muiden pohjoismaiden lainoihin

Lainatarjouksia kannattaa vertailla monelta eri kantilta. Kun kilpailutat lainan lainanvälityspalvelun avulla, se kilpailutetaan Suomen, Norjan, Ruotsin ja Viron pankeilla. Ota lainavertailussa huomioon myös oma maksuvarasi. Laina-aikaa ei kannata turhaan venyttää liian pitkäksi, mutta toisaalta takaisinmaksuaika ei saa olla omaan taloudelliseen tilanteeseesi nähden liian lyhytkään. Lainan pitkä maksuaika mahdollistaa lainaan pienen kuukausierän, mutta tällöin maksat lainasta enemmän kokonaiskustannuksia.

Lainasumma (€)Laina-aika (vuosi)Koron osuusKuukausieräMaksat yhteensä
700016,36037241
700026,33117469
700036,32147701
700046,31657937
700056,31368178
700066,31178424
700076,31038675

Lainan kilpailuttaminen paljastaa pankkien lainakulujen erot

Lainan korko ja kulut muuttuvat aika-ajoin ja se vaikeuttaa lainojen vertailua. Eri maiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä on myös huomattavia eroja, minkä vuoksi lainanhakijan on vaikea arvioida, mikä lainantarjoajista myöntää lainaa edullisimmin. Toisen hakijan lainatarjousta on myös turha katsella, koska pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Palvelumme avulla saat henkilökohtaiset lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa. Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä ja parhaat lainatarjoukset välitetään sinulle hetkessä. Mukana kilpailutuksessa on myös Viron lainapalveluita.

Kilpailuta laina ennen lopullista lainapäätöstä, näin saat selville parhaan koron. Palvelumme käyttö on maksutonta eikä lainatarjouksiin tutustuminen sido sinua lainasopimukseen.

Lainan kilpailuttaminen kertoo mistä maasta saat lainaa parhailla ehdoilla

Lainan korko määräytyy lainantarjoajan luottokartoituksen perusteella. Kilpailutuksessamme on mukana useita suomalaisia, ruotsalaisia, norjalaisia sekä Virolaisia pankkeja, joiden laina korko alkaen 4 prosenttia. Lainan korkoon ja muihin kuluihin vaikuttaa, minkä verran haet lainaa? Keskimäärin suuremmissa lainoissa on alhaisempi korko. Lainakustannuksiin vaikuttaa myös lainanhakijan maksuvara sekä haetaanko lainaa yksin vai yhdessä toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa. Jos lainalla on kaksi hakijaa nähdään tämän pankissa pienempi riskiseksi lainaksi. Näin ollen lainaa voi saada rinnakkaishakijan kanssa pienemmällä lainakorolla ja paremmilla lainaehdoilla.